Anīsa eļļa

 Anīss
 Anīsa eļļa - augu plaša spektra darbības.

Farmakoloģiskā darbība

Anīsa eļļa - ir ēteriskā eļļa, kas iegūta no sasmalcinātu anīsa augļiem.

Eļļa ir diurētiķis, antiseptiska, nomierinošs, relaksējošā, atkrēpošanas, caureju, pretiekaisuma, atsvaidzināšanai efekts.

Piesakies eļļu, lai novērstu zarnu kolikas, kuņģa stimulēšanas pasākumus, atbrīvot menstruālā, reimatiskās sāpes, reljefs muskuļu spazmas,

Produkta veids

Anīsa eļļu var nopirkt tīrā veidā, tā ir arī aktīvā viela pilieni, tinktūras, zāles klepu, krūšu eliksīrs nozīmē, lai atbrīvotos no utīm.

Lietošanas indikācijas anīsa eļļa

Anīsa eļļu lieto, lai ārstētu bērnu garais klepus, bronhīts, traheīts, laringīts, pneimonija, bronhīts, pārkāpjot kuņģa, aknu sekrēcija, ar vēdera krampji, vēdera uzpūšanās, kuņģa-zarnu trakta traucējumi, darbību nervu sistēmā, reibonis, nervozitāte sirds un asinsvadu sistēmu, impotence, sāpīgas menstruācijas, miega traucējumi.

Kosmetoloģijas izmanto anīsa naftas utīm mājās, sausai, novecošanās ādas

Mode piemērošanas

Ražošanai terapeitiskās krēmus un maisījumi pievienot 30-35ml bāzes 3-5kap. anīsa eļļa.

Lai ārstētu klepu praktizē karstu, aukstu ieelpošanas. Karstajam ieelpojot inhalatora vai traukā ar siltu ūdeni pievieno vienu pilienu eļļas anīsa. Veikt procedūru 5-7min. Lai veiktu aukstās inhalāciju  Anīsa eļļa
 divus pilienus eļļas pilēšanu uz salvete ar aromakulonchik vai aromakamen. Procedūra ilgst 5-15min.

Lai rūpētos par ādas krēms ir sagatavota: balstoties 30-50ml veido divas, trīs pilienus eļļas.

Lai uzlabotu miegu, izmantojot aroma lampu. Lampa ielej karstu ūdeni, pievieno eļļu (pamatojoties 2-3kap 15 kvadrātmetru telpā) un iedegt sveci.

Lai atbrīvotos no utis anīsa eļļa ir viegli iemasē galvas ādā, matiem, un tad ķemmēt matus un nomazgā kukaiņus.

Blakus efekti

Eļļa individuālo nepanesību var izraisīt alerģiju.

Kontrindikācijas precizēti norādījumiem uz anīsa eļļa

Pirms jūs pērkat anīsa eļļa vajadzētu zināt, ka tas ir kontrindicēts grūtniecības, paaugstināta jutība, hipertensija.

Lai novērstu ādas kairinājumu, jūs varat mēģināt atšķaidīt naftas anīsa citas augu eļļas.





Яндекс.Метрика